Gosselin Logistics news

Welcome to our news section

‘’Getting the price right"

Het opstellen van een competitieve prijs waarbij zowel de klant tevreden is en het bedrijf niet in de eigen vingers snijdt, dat is wat een job binnenin Pricing inhoudt, maar er komt veel meer bij kijken. Je moet een goede kennis hebben van wat er in het bedrijf gebeurt en met alle afdelingen in contact staan. En blijven bijleren!

“Elke aanvraag is anders, daarom ga ik voortdurend in gesprek met andere afdelingen om een zo accuraat mogelijk beeld te hebben van de werkelijke kost van operaties,” legt Ivan uit. “Je moet weten welke handelingen nodig zijn voor Stuff & Strip van zowel containers, gesloten boxen, als flat tracks met uitzonderlijke cargo.”

De uitdaging zit hem niet alleen in het inschatten van de correcte prijs, maar ook om de huidige klanten in de toekomst aan Gosselin te blijven binden. “Er zijn niet altijd meerdere alternatieven, maar dat wil niet zeggen dat we ons best niet doen om klanten tevreden te houden.

Zo speelt Ivan een centrale rol binnenin de firma waar hij een aanspreekpunt is voor veel collega’s. “Je hebt echt het gevoel dat je betrokken bent en gewaardeerd wordt. Zo mag ik ook voortdurend bijleren en opleidingen volgen. Bij Gosselin word je echt aangemoedigd als individu om te groeien en zo het collectief te versterken!”

Momenteel zijn er nog meerdere vacatures beschikbaar binnen Gosselin. Als je van een uitdaging houdt, moet je gewoon springen! Kom jij ons team versterken? 

Jobs | Mobility and logistics services - Gosselingroup

Port logistics pricing
Wie is Ivan?

Ivan Vandepitte begon zijn carrière als scheepsagent na zijn studies Logistiek Management. Ook werkte hij enkele jaren als Surveyor en ging hij aan de slag op de Pricing afdeling. Nadat hij merkte dat zijn gedachtegang niet helemaal op één lijn lag met het bedrijf waarvoor hij werkte, ging Ivan op zoek naar een job waar hij zich wel goed bij voelde. Bij Gosselin spraken de locatie, de voorwaarden, en de bedrijfscultuur hem meteen aan en ging hij opnieuw aan de slag binnenin Pricing.

About Gosselin Logistics

Gosselin Logistics is a leading provider of logistics services. With activities ranging from terminal operations, forwarding and warehouse storage to customs formalities Gosselin Logistics can offer its customers a constant supply chain. Heavy-Gosselin is a division of Gosselin Logistics specialized in industrial projects.  

Gosselin Logistics is a division of the Gosselin Group that has its headquarters in Antwerp, Belgium. The company was founded in 1930 and employs a staff of 800 that generates more than 350 million euros in turnover. 

Solar panels

Another roof equipped with solar panels

The project to add 3056 solar panels to the roof of The Crown warehouse in Deurne is nearing completion. All the panels have been installed and now need to be connected. This investment is one of the many "quick wins" that Gosselin is implementing in terms of sustainability.
Rooftop warehouses

You’re safe under our roof

Gosselin values the quality of its services highly, including storage spaces for the goods of its logistics clients. To ensure that these goods are stored in good condition in the warehouses, Gosselin collaborated with Mutec, an industrial roofing company within the Willy Naessens Group, to renovate one of the roofs.
Foto door Robin Fasseur

2,5 jaar na sluiting Inza-fabriek is site langs Albertkanaal onherkenbaar veranderd: Gosselin maakt logistiek lint steeds langer

In maart 2021 verlieten de laatste flessen melk de fabriek van Milcobel in Schoten. ‘Den Inza’ haalde z’n 75-jarig jubileum net niet. 2,5 jaar later staat alleen de oude fabriekspoort nog overeind. Erachter verrijzen twee megamagazijnen die het al indrukwekkend logistiek lint van de Gosselin Group tussen Hoogmolenbrug en de Brug van den Azijn nog fijnmaziger en slagkrachtiger maken.