Gosselin Logistics news

Welcome to our news section

Project Logistics met net die extra troef

een job als account executive bij Industrial Projects

Een uitgebreid takenpakket gaande van verschillende lange projecten, tot korte transporten. Een job waarbij je zowel intern als extern veel contacten legt, en waar geen enkele opdracht hetzelfde is. Waar je de ene dag achter de computer zit en de andere met je helm en veiligheidskleding op de kade staat. Dat is wat Yuliya doet nu ze aan de slag is als account executive binnen Industrial Projects.

“Op onze afdeling doen we verschillende types projecttransporten. Zo heb je de meer standaardoplossingen voor warehousing, en moet je weten wat er allemaal in een container past”, legt Yuliya uit. “Maar het gaat evenzeer om speciale cargo met buitenproportionele afmetingen waarvoor we het totaalpakket regelen over de baan of overzees of via een combinatie.”

Afhankelijk van de wensen van de klant moeten Yuliya en haar collega’s prijzen opvragen, procedures verwerken, vergunning aanvragen, cargo inspecteren, het lossen van ladingen volgen. Elke dag is anders! “Dat maakt mijn job net zo leuk. Je staat niet alleen in contact met de klant, maar ook met collega’s van andere departementen. Je moet nooit twee keer dezelfde cargo vervoeren, of deze naar dezelfde bestemming vervoeren en ga zo maar door. Het leuke daarbij is dat we zelf beschikken over magazijnen en een eigen terminal met vele mogelijkheden.”

En net die uitdaging is wat Yuliya zocht in haar job. “Ik ben gestopt op mijn vorige job omdat er niet genoeg doorgroeimogelijkheden waren. Dat is bij Gosselin anders. Als ze jou niet kwijt willen, kan je altijd van richting veranderen. Doorgroeien of rollen zeg ik altijd”, lacht Yuliya. “Ze zetten voortdurend in op je pluspunten en bieden veel flexibiliteit aan. Ik heb ook altijd het gevoel dat ik blijf leren en dat houdt het boeiend!”

Momenteel zijn er nog meerdere vacatures beschikbaar binnen Gosselin. Als je van een uitdaging houdt, moet je gewoon springen! Kom jij ons team versterken? 

Jobs | Mobility and logistics services - Gosselingroup

Account executive project logistics
Wie is Yuliya?

Yuliya Glivinska zocht een job waar haar studies als vertaler/tolk van pas kwamen, maar waar ze ook met mensen in contact zou hebben. Zo belandde ze in de logistiek. Na vier jaren als expediteur gewerkt te hebben in een kleiner bedrijf, zocht ze ander werk met meer uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Via een agentschap kwam ze bij Gosselin terecht.

About Gosselin Logistics

Gosselin Logistics is a leading provider of logistics services. With activities ranging from terminal operations, forwarding and warehouse storage to customs formalities Gosselin Logistics can offer its customers a constant supply chain. Heavy-Gosselin is a division of Gosselin Logistics specialized in industrial projects.  

Gosselin Logistics is a division of the Gosselin Group that has its headquarters in Antwerp, Belgium. The company was founded in 1930 and employs a staff of 800 that generates more than 350 million euros in turnover. 

Port logistics pricing

‘’Getting the price right"

Het opstellen van een competitieve prijs waarbij zowel de klant tevreden is en het bedrijf niet in de eigen vingers snijdt, dat is wat een job binnenin Pricing inhoudt, maar er komt veel meer bij kijken. Je moet een goede kennis hebben van wat er in het bedrijf gebeurt en met alle afdelingen in contact staan. En blijven bijleren!
Schelde Exotech

Partnership with Schelde Exotech puts on weight

Gosselin has been transporting large industrial components for Schelde Exotech for years. Now that the company is moving to a new location, the weight restrictions no longer apply, and Gosselin is looking forward to new possibilities.
Flexibiliteit

Flexibiliteit zit Gosselin in het bloed

Om commercieel succesvol te zijn, moet een onderneming de nodige flexibiliteit aan de dag leggen. Het proactief aanbieden van klantgerichte oplossingen is de eerste stap in de ontwikkeling van een langtermijnsamenwerking met de klant. Business Development Manager Wim Raes licht toe.