Gosselin Logistics news

Welcome to our news section

Gosselin geeft rondleiding aan vierjarige fan

We krijgen regelmatig verzoekjes via onze sociale media, maar wanneer we het berichtje van vierjarige Noah-Washington lezen, moesten we wel reageren! Wanneer de papa van Noah-Washington ons laat weten dat zijn vierjarige zoon ervan droomt om bij Gosselin te komen werken, staken wij met veel plezier een rondleiding in elkaar.

“Rondleidingen bij Gosselin zijn niet zo vanzelfsprekend”, legt Marc Eennaes, Operations Director, uit. “Doorheen de week is het heel druk op onze containerterminal en zo’n bezoek moet veilig kunnen verlopen. Daarom opteerden we om onze jonge fan op een zaterdagvoormiddag te laten langskomen. Dan is het rustiger, maar als er een binnenvaartschip komt laden of lossen, kon hij toch de werkzaamheden bezichtigen en de kraan in actie zien.”

Gosselin guided tour

Het was even afwachten op welke zaterdag er een boot zou aanmeren, maar heel lang moest Noah-Washington niet wachten. Hij, zijn papa, en zijn zus Amber kregen een fluohesje en werden door Marc begeleid. Zo gingen ze langs in een van onze magazijnen en mochten Noah-Washington en zijn zusje in een stacker zitten, de kajuit van het binnenvaartschip verkennen, en in onze nieuwste havenkraan klauteren. Wat een avontuur!

“Het was een hele plezante rondleiding”, aldus de papa van Noah-Washington. “Iedereen was heel geduldig en Marc heeft veel tijd in mijn zoon gestoken. De boot en de grote kraan vond hij het leukste. Hij is nu helemaal overtuigd en wil later voor Gosselin komen werken!”

Gosselin guided tour

About Gosselin Logistics

Gosselin Logistics is a leading provider of logistics services. With activities ranging from shipping, forwarding and warehouse storage to customs formalities Gosselin Logistics can offer its customers a constant supply chain. Heavy-Gosselin is a division of Gosselin Logistics specialized in industrial projects. 

Gosselin Logistics is a division of the Gosselin Group that has its headquarters in Antwerp, Belgium. The company was founded in 1930 and employs a staff of 800 that generates more than 270 million Euros in sales.

Schelde Exotech

Partnership with Schelde Exotech puts on weight

Gosselin has been transporting large industrial components for Schelde Exotech for years. Now that the company is moving to a new location, the weight restrictions no longer apply, and Gosselin is looking forward to new possibilities.
Flexibiliteit

Flexibiliteit zit Gosselin in het bloed

Om commercieel succesvol te zijn, moet een onderneming de nodige flexibiliteit aan de dag leggen. Het proactief aanbieden van klantgerichte oplossingen is de eerste stap in de ontwikkeling van een langtermijnsamenwerking met de klant. Business Development Manager Wim Raes licht toe.
Uitzonderlijk vervoer

Geen uitzonderlijk vervoer is te uitzonderlijk voor Gosselin

Een onderneming die zichzelf als een ‘360° logistics partner’ profileert, is het aan haar stand verplicht ook uitzonderlijk vervoer aan te bieden. Bij Gosselin staat de afdeling Heavy in voor deze taak onder het motto ‘een uitzonderlijke service voor een uitzonderlijke lading’. Het aanbod omvat verder nog industriële forwarding, Pilots & Permits’ en event logistics.