Gosselin Logistics news

Welcome to our news section

Gosselin geeft rondleiding aan vierjarige fan

We krijgen regelmatig verzoekjes via onze sociale media, maar wanneer we het berichtje van vierjarige Noah-Washington lezen, moesten we wel reageren! Wanneer de papa van Noah-Washington ons laat weten dat zijn vierjarige zoon ervan droomt om bij Gosselin te komen werken, staken wij met veel plezier een rondleiding in elkaar.

“Rondleidingen bij Gosselin zijn niet zo vanzelfsprekend”, legt Marc Eennaes, Operations Director, uit. “Doorheen de week is het heel druk op onze containerterminal en zo’n bezoek moet veilig kunnen verlopen. Daarom opteerden we om onze jonge fan op een zaterdagvoormiddag te laten langskomen. Dan is het rustiger, maar als er een binnenvaartschip komt laden of lossen, kon hij toch de werkzaamheden bezichtigen en de kraan in actie zien.”

Gosselin guided tour

Het was even afwachten op welke zaterdag er een boot zou aanmeren, maar heel lang moest Noah-Washington niet wachten. Hij, zijn papa, en zijn zus Amber kregen een fluohesje en werden door Marc begeleid. Zo gingen ze langs in een van onze magazijnen en mochten Noah-Washington en zijn zusje in een stacker zitten, de kajuit van het binnenvaartschip verkennen, en in onze nieuwste havenkraan klauteren. Wat een avontuur!

“Het was een hele plezante rondleiding”, aldus de papa van Noah-Washington. “Iedereen was heel geduldig en Marc heeft veel tijd in mijn zoon gestoken. De boot en de grote kraan vond hij het leukste. Hij is nu helemaal overtuigd en wil later voor Gosselin komen werken!”

Gosselin guided tour

About Gosselin Logistics

Gosselin Logistics is a leading provider of logistics services. With activities ranging from shipping, forwarding and warehouse storage to customs formalities Gosselin Logistics can offer its customers a constant supply chain. Heavy-Gosselin is a division of Gosselin Logistics specialized in industrial projects. 

Gosselin Logistics is a division of the Gosselin Group that has its headquarters in Antwerp, Belgium. The company was founded in 1930 and employs a staff of 800 that generates more than 270 million Euros in sales.

Antwerp Cargo Movers acquisition

Gosselin Group continues growth trajectory with the acquisition of Antwerp Cargo Movers

Antwerp Cargo Movers, a fast-growing and successful company from Antwerp, can now call off its search for a new shareholder. They found the perfect partner to support their growth ambitions in the Gosselin Group, whose 90 years of experience in the logistics sector played a major role in this decision.
Two cranes on terminal

Two cranes guarantee continuity

Now that the container terminal is complete, the Logistics team arranged for the old crane to be returned to its original location. This will enable Gosselin to guarantee continuity, and work even faster.
Account executive project logistics

Project Logistics met net die extra troef

Een uitgebreid takenpakket gaande van verschillende lange projecten, tot korte transporten. Een job waarbij je zowel intern als extern veel contacten legt, en waar geen enkele opdracht hetzelfde is. Waar je de ene dag achter de computer zit en de andere met je helm en veiligheidskleding op de kade staat. Dat is wat Yuliya doet nu ze aan de slag is als account executive binnen Industrial Projects.